Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Η Νομαρχία χαιρετίζει τη διεξαγωγή του Αθλητικού Συνεδρίου


Την πρωτοβουλία του Νομαρχιακού Τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την διοργάνωση του συνεδρίου με θέμα Αθλητικές Υποδομές στην Κέρκυρα, χαιρέτησε ο Νομάρχης Στεφ. Πουλημένος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου με το Προεδρείο των διοργανωτών του συνεδρίου.
Η Νομαρχία της Κέρκυρας τόνισε ο Νομάρχης, συμπράττει στην διοργάνωση αυτή γιατί προσδοκά μέσα από την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας και των υφιστάμενων αναγκών, να αξιολογηθεί σωστά η προτεραιότητα που πρέπει να έχουν στον εθνικό και τοπικό προγραμματισμό οι αθλητικές υποδομές.
Η Κέρκυρα, σημείωσε, παρά τις ελλιπείς αθλητικές υποδομές έχει αναδείξει πολλούς αθλητές και ομάδες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και το γεγονός αυτό δημιουργεί πρόσθετη υποχρέωση να συμβάλλουμε ο καθένας από την πλευρά του στη βελτίωσή τους.
Η Νομαρχία με τις περιορισμένες δυνατότητές της έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο απολογισμό δράσης στον τομέα της βελτίωσης των αθλητικών υποδομών, αλλά η πορεία για να αποκτήσει η Κέρκυρα τις αθλητικές εγκαταστάσεις που απαιτεί η εποχή μας, θα είναι μακρά.
Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της Π.Ε.Π.Φ.Α., Νίκος Πέρρος, Σγούρος Βασίλης και Σκορδίλης Παύλος αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο και τις εισηγήσεις του συνεδρίου, ως σημαντικού γεγονότος στα αθλητικά πράγματα του τόπου και ευχαρίστησαν την Νομαρχία, το Δήμο Κερκυραίων και το Επιμελητήριο για την στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: