Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ήττα της Κέρκυρας στην Καρδίτσα (1-0)



Ένα γκολ του Αγγελου Χατζηρίζου δώδεκα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η επιτυχία πανηγυρίστηκε από τους περίπου 2.000 φίλους της θεσσαλικής ομάδας, που πήρε μία ακόμη... ανάσα. Για δεύτερη φορά έχασε φέτος η Κέρκυρα.
Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και με τη... συνοδεία βροχής. Κύριο χαρακτηριστικό του ματς ήταν η δύναμη, ενώ υπήρξε και ένταση.
Μόλις, στο 9', ακυρώθηκε τέρμα του Βακουφτσή γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες από τους Καρδιτσιώτες, που συνέχισαν να πιέζουν τον ΑΟΚ. Το γκολ του Χατζηρίζου με σουτ στο 78' έπειτα από σέντρα του Διγκόζη ήρθε να επιβραβεύσει τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι κράτησαν μέχρι τέλους την πολύτιμη νίκη.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Διγκόζης, Χατζηρίζος, Κουρτεσιώτης (36' Μελαμπιανάκης), Δούκας, Μάριαν, Βακουφτσής (76' Γκόγκας), Βούκοβιτς,Αγγελόπουλος, Μπουντούρης, Τσάγγαρης (61' Μόντζο).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Φλαβίνιο, Μπερνς, Κολοτούρος (65' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Κοντοδήμος, Λουρένσο (46' Λαμπρόπουλος), Ιωάννου, Σίλβα.
Aπό novasports.gr. Photo: Stamatis Katapodis

Δεν υπάρχουν σχόλια: