Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Ερχονται νέες κινητοποιήσεις

Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. της 10ης Φεβρουαρίου 2010 και η παρουσία των απεργών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και στην πορεία που ακολούθησε ανέδειξε με τον πλέον εύγλωττο και κατανοητό τρόπο το δρόμο της δυναμικής και αμετακίνητης απόφασης των εργαζομένων και των συνταξιούχων, να απορρίψουν στο σύνολό της τη σκληρή πολιτική της Κυβέρνησης, που οδηγεί τους ήδη αδύναμους οικονομικά στη φτώχεια και την ανέχεια, τη χώρα στη συνέχεια της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης και τους κερδοσκόπους ανεξέλεγκτα να εκμεταλλεύονται την οικονομία της χώρας και τους πολίτες.

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ, που συνεχίζει ως εξής: ''Οι απεργοί για μια ακόμη φορά διατρανώσαμε την απόφασή μας να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση αλλά οι έχοντες και κατέχοντες και ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε μέτρα που μειώνουν το εισόδημά μας, μας φορτώνουν με πρόσθετα φορολογικά βάρη, διαλύουν τις Δημόσιες Υπηρεσίες και το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η Ε.Γ του Νομαρχιακού Τμήματος Κέρκυρας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. περιμένει τη νέα απόφαση της Ε.Ε της Α.Δ.Ε.Δ.Υ για νέα απεργιακή κινητοποίηση και συντονισμό του αγώνα με τη Γ.Σ.Ε.Ε και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε εγρήγορση γιατί ο δρόμος είναι ανηφορικός και ο αγώνας θα εντείνεται συνεχώς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: