Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΔΚ- ΜΙΚΑΛΕΦ : "ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ"Καμία θετική εξέλιξη για τους συμβασιούχους της ΑΝΕΔΚ που συνεχίζουν σε καθημερινή βάση της κινητοποιήσεις.
Σήμερα πραγματοποίησαν μια ακόμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο, ενώ εκεί θα συγκεντρωθούν και αύριο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων Δ. Γκερέκο ο πρόεδρος της ΑΝΕΔΚ υποσχέθηκε στους εργαζόμενους να δοθεί ένα ποσό έναντι έως αύριο το μεσημέρι και ένας μισθός την επόμενη Παρασκευή, εξέλιξη που δεν τους ικανοποιεί, ούτε και δίνει λύση στο πρόβλημά τους.
“Δεν απείλησα κανένα”
Για προσπάθεια εκμετάλλευσης από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα των εργαζομένων στις προγραμματικές, μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Σωτ. Μικάλεφ.
Αναφορικά με όσα του κατάλογισαν τελευταία, σημείωσε και τα εξής:
“Δεν απείλησα κανέναν. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το έχουν κατανοήσει. Θέλουμε να μην διακινδυνεύσει η εργασιακή τους κατάσταση. Στο πλαίσιο του διαχωρισμού των επιχειρήσεων θέλουμε να βρούμε τους χώρους εκείνους που θα υποδεχθούν εργαζόμενους ώστε να μην διακυβευτεί η σχέση τους. Παράλληλα θέλουμε να απεμπλακεί ο Δήμος από τον βραχνά της καταβολής των χρεών προς αυτούς. Θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να μην στενάζουν οι εργαζόμενοι. Είμαι στο πλευρό τους και το γνωρίζουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: