Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥ


Την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων Ζερβού εκφράζει to KKE, τονίζοντας ότι "αυτές τις μέρες πετιούνται κυριολεκτικά στο δρόμο, αφού κλείνουν ξενοδοχεία του".

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

- Είναι και αυτό συνέπεια της « Ελεύθερης αγοράς»

- της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της ατομικής ιδιοκτησίας σε μεγάλες παραγωγικές μονάδες.

- Κάνουν περιουσίες και πλουτίζουν από τις κρατικές χρηματοδοτήσεις και την εκμετάλλευση των εργαζομένων, και μετά τους πετούν στο δρόμο.

- Αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση της ΝΔ και την στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

- Αυτή είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία στηρίζουν, ή συγκαλύπτουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ.Ταυτόχρονα γίνεται συκοφαντική επίθεση στο ταξικό σωματείο των

Ξενοδοχοϋπαλλήλων, από εργοδοσία και πολλούς άλλους, ότι τάχα με τις απεργίες δυσφημεί τον τουρισμό και διώχνει τους τουρίστες. Οι μετακινήσεις τουριστών σε άλλα ξενοδοχεία είναι παιχνίδια ξενοδόχων – τουριστικών πρακτόρων .

Οι πραγματικές αιτίες που διώχνουν τους τουρίστες είναι άλλες . Μεταξύ αυτών: το μειωμένο προσωπικό των ξενοδοχείων που υποβαθμίζει τις υπηρεσίες, η μαζική χρήση παράνομων μεταναστών και μαθητευόμενων, τα χαμηλής ποιότητας είδη διατροφής κ.α.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν έχουν άλλο δρόμο διεκδίκησης από τον αγώνα, την απεργία.

Καλούμε τους ξενοδοχοϋπάλληλους να ισχυροποιήσουν παραπέρα το σωματείο τους και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Να καταδικάσουν την Κυβέρνηση και τα κόμματα που με την πολιτική τους στηρίζουν την μεγαλοεργοδοσία και την ασυδωσία της.

Να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ που σταθερά και αταλάντευτα στέκεται στο πλάι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: