Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Πανηγυρική πρόκριση η Κέρκυρα, 3-0 τον ΠΑΣ!



Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Κέρκυρα, η οποία στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου επιβλήθηκε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ΑΟΚ θα παίξει στον επόμενο γύρο με τον Λεβαδειακό.


Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 39' με φάουλ του Τσεμπερίδη, ενώ έξι λεπτά αργότερα μετά από λάθος απόκρουσε του τερματοφύλακα Κουβεντάρη, ο Ισραελ Σίλβα με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 55' ο Γιαννιτσανάκης με νέο πλασέ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, ενώ στο 77' ο Σαϊτιώτης είχε σουτ στο δοκάρι.

Κέρκυρα (Αλέξης Αλεξανδρής): Συμεωνίδης, Μακρυδημήτρης, Γκίκας (73' Τσάγγαρης), Σμαρτ, Τσεμπερίδης, Ρεπερνέ, Κoλοτούρος, Βιτουλαδίτης, Γιαννιτσανάκης, Γκουστάβο (46' Πελαγίας), Σίλβα.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γκιγιέρμο Όγιος): Κουβεντάρης, Τζάνης (54' Γεωργιάδης), Ριμόλντι, Μέζα, Μιχαήλ, Βαρτζιώτης, Γόγολος, Σαϊτιώτης, Ντάσιος, Σολάκης, Παγώνης (52' Μιχαλόπουλος).

Πηγή:novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: