Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΥΡΙΟ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ EARTHDANCE FESTIVAL



Το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008, ξεκινά το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ για την παγκόσμια Ειρήνη και το Περιβάλλον (EARTHDANCE FESTIVAL 2008) με την συμμετοχή 340 πόλεων από 60 χώρες.Από την Ελλάδα θα συμμετέχουν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και η Υπάτη.


Στην Κέρκυρα το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη βόρια πλευρά του παλαιού Φρουρίου, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι και θα διαρκέσει έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.Υλοποιώντας τον στόχο του «EARTHDANCE 2008» που αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για το περιβάλλον, την οικολογία και την ειρήνη, το θέμα του Φεστιβάλ στην Κέρκυρα θα είναι το Δένδρο.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

• Μουσικοχορευτικό δρώμενο «EARTHDANCE»

• Ψυχαγωγικά-Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Οικολογίας για μικρούς και μεγάλους.

• Προβολές των Παγκόσμιων Εκδηλώσεων.

• Προβολές Video art.

• Εκθέσεις Φωτογραφίας.

• Διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (στις 2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας), στις 14 του Σεπτέμβρη, όλες οι πόλεις από όλα τα κράτη που συμμετέχουν, θα ενωθούν ταυτόχρονα σε ένα χορευτικό κρεσέντο για την υποστήριξη του περιβάλλοντος και της παγκόσμιας ειρήνης.
Για λίγα λεπτά όλη η Γη θα βρεθεί ενωμένη στο μεγαλύτερο συγχρονισμένο γεγονός χορού, σε μια παγκόσμια μουσική έκκληση για το μέλλον της ζωής στον πλανήτη.



Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας στηρίζει και συμμετέχει στο «EARTHDANCE FESTIVAL 2008» που γίνεται για τρίτη συνεχή φορά στην πόλη μας. Καλεί τα μέλη και τους φίλους του αλλά και κάθε ενεργό και ευαισθητοποιημένο πολίτη να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ καθώς η προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης περνά μέσα και από την προάσπιση της παγκόσμιας ειρήνης και της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: