Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση των πανελλαδικών απεργιών των εμπόρων και βιοτεχνών της Ελλάδας (13 Οκτώβρη), τα μέλη των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών βιοτεχνών Έμπορων Κέρκυρας και του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Κερκυραϊκού Εμπορίου αποφάσισαν να προγραμματίσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε τοπικό επίπεδο για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 έξω από το Δημοτικό Θέατρο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΚ, Π. Τσιτσέ, της πορείας θα προηγηθεί συζήτηση, κατά την οποία ο ίδιος θα ενημερώσει τους επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους για τον ασφαλιστικό τους φορέα, ο οποίος καταρρέει μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό από την κυβέρνηση, όπως τόνισε.
Τέλος, ο γραμματέας της ΟΕΒΕΚ, Κ. Κιτσάκης κάλεσε όλα τα μέλη των σωματείων των επαγγελματιών να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση για να συζητήσουν όχι μόνο για Το νέο ασφαλιστικό καθεστώς αλλά και για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου, που κατά τη φετινή τουριστική σαιζόν παρουσίασε κάμψη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: