Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ



Κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. με θέμα τον σχεδιασμό του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας ο Αντιδήμαρχος κ. Ζουμπουλίδης δήλωσε τα εξής:

«Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κερκυραίων υλοποιώντας τον σχεδιασμό του στα πλαίσια της πυροπροστασίας του 2008, στον οποίο συμπεριέλαβε στο μνημόνιο ενεργειών που απέστειλε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, προέβη στον καθαρισμό της νησίδας Βίδο και του αλσυλλίου των φυλακών. Να σημειώσουμε ότι το άλσος των φυλακών είχε επί πολλά χρόνια να καθαριστεί, με αποτέλεσμα ο χώρος να αποτελεί εστία κινδύνου για την δημιουργία πυρκαγιάς, την ύπαρξη ποντικιών και φιδιών και να τίθεται θέμα υγιεινής, ( σκουπίδια, μυρωδιές, ακαθαρσίες) καθώς επίσης να είναι απροσπέλαστο από επισκέπτες.
Οι φωτογραφίες της κατάστασης που επικρατούσε πριν τις ενέργειες του Δήμου στην περιοχή είναι αποκαλυπτικές.
Ως Αντιδήμαρχος οφείλω μια απάντηση στο Δημοτικό σύμβουλο κ. Κότση, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Ζουμπουλίδης κοροϊδεύει τους Κερκυραίους».
Στον κ. Κότση λοιπόν απαντώ με έργα.
Νοιώθω υπερήφανος για την προσφορά μου σε εκπαιδευτικό, συνδικαλιστικό και κοινωνικό έργο. Η Κερκυραϊκή κοινωνία ξέρει πολύ καλά να συγκρίνει και να αναγνωρίζει.
Τέλος ο Δήμος Κερκυραίων έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα κοινωνικά προβλήματα της πόλης τα οποία είναι πολλά και δυσεπίλυτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: