Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΔΚ


Ανέστειλαν - μέχρι την Παρασκευή - τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στις αναθέσεις της ΑΝΕΔΚ μετά την καταβολή από το δήμο Κερκυραίων ποσού έναντι των συνολικών οφειλών.
Το Σωματείο εργαζομένων πραγματοποίησε το μεσημέρι Γενική Συνέλευση όπου αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων έως την ερχόμενη Παρασκευή, όπου αναμένεται να τους καταβληθεί ένας μισθός όπως έχει δεσμευτεί η δημοτική αρχή.
Σε διαφορετική περίπτωση οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προβούν σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις που θα συμπεριλάβουν την αναστολή λειτουργίας του ΧΥΤΑ και την κατάληψη δημοτικών κτιρίων.
Σε δηλώσεις του ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στις αναθέσεις κ. Δαλιέτος επεσήμανε:
«Τελικά έβαλαν το έναντι που μας είχαν υποσχεθεί. Αναστέλλουμε κινητοποιήσεις ως την Παρασκευή καθώς είχαμε διαβεβαιώσεις από το Δήμαρχο ότι θα μπει ένα ακόμη μηνιάτικο. Αν τότε αυτό δε συμβεί από την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε κινητοποιήσεις επ’αορίστου μέχρι να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας και να επιστρέψουμε στη δουλειά μας».
Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι θα παραστούν στο δημοτικό συμβούλιο και θα θέσουν υπόψη των συμβούλων το πρόβλημά τους ώστε να δοθεί οριστική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: