Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΚΑΜΠΑΝΙΟΛΟΥ-ΠΕΛΕΚΑ


Συνεχίζεται το έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου απο Καμπανιόλου-Πέλεκα που διενεργούν συνεργεία της Ν.Α. ωστόσο η επιβάρυνση του κυκλοφοριακού σε καθημερινή βάση, είναι πραγματικότητα.
Ο αντινομάρχης Κ. Λέσσης αναφερόμενος στο θέμα υποστήριξε ότι είναι ένα εργο που μέχρι μέχρι 31-12 θα έχει ολοκληρωθεί.
Τα έργα στο οδόστρωμα (τομές) γίνονται από τη ΔΕΥΑΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το κομμάτι, που αναλογεί στην επιχείρηση, στην αποχέτευση. Προβλέπεται μια ακόμη παρέμβαση στη περιοχή του Τρίκλινου, (βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την υπογραφή της σύμβασης) που σχετίζεται με έργα ύδρευσης-αποχέτευσης.
"Ζητάω συγνώμμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που υφίστανται. Πράγματι τα φρεάτια απορροής των υδάτων δε λειτουργούν ομαλά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα. Είναι ένα έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα στην ολοκλήρωσή του".
Για την σύσκεψη στη ΠΙΝ
Ο κ. Λέσσης με αφορμή τη συμμετοχή του στη προχθεσινή σύσκεψη που έγινε στην ΠΙΝ, εκτίμησε ότι ήταν ιδιαίτερα θετικές οι ανακοινώσεις του περιφερειάρχη για ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων τρία γεφύρια-ποντή και παράκαμψης Αργυράδων.
Πρόσθεσε πως μεγάλη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στο έργο της παράκαμψης Μπενιτσών, έργο που καθυστερεί εδώ και δεκαετίες.
Στάθηκε επίσης στις ώριμες μελέτες που θα προτείνει η Ν.Α. όπως η παράκαμψη Σκριπερού, η βελτίωση του οδικού άξονα Γιατρώνες-Σκριπερό, η παράκαμψη Αρκαδάδων -Αγ. Γεωργίου, η παράκαμψη Υψου, η βελτίωση του οδικού δικτύου απο Πυργί-Αχαράβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: