Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


• Την περασμένη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στην Λευκίμμη Κέρκυρας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράβαση του Νόμου “περί ναρκωτικών”, διότι ύστερα από αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο που έγινε από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, βρέθηκε στην 26χρονη ημεδαπή δράστη να έχει στην κατοχή της εντός της τσάντας της ηρωίνη, βάρους εκατό γρ. περίπου καθώς και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε (σε απόκρυφα σημεία της), βρέθηκε ηρωίνη βάρους 1,2 γρ. περίπου.
Οπως προέκυψε από την προανάκριση, η ανωτέρω (α) δράστης, αγόρασε από κοινού με τον 34χρονο ημεδαπό (β) δράστη την ποσότητα (100 γρ.) ηρωίνης στην Αθήνα από αλλοδαπό, αντί του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ και την προόριζαν για δική τους χρήση όσο και για διάθεση σε τοξικομανείς της Κέρκυρας.
Επίσης, συνελήφθη και 31χρονος ημεδαπός (γ) δράστης, διότι ανέμενε να αγοράσει από αυτούς ηρωίνη, κατόπιν προσυνεννόησης που είχε μαζί τους.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Οι δράστες με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδοτικών Κέρκυρας.
• Το περασμένο Σάββατο 6/9/08 περίπου στις 13.20, στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου “περί ναρκωτικών”.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που έγινε από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα φιξάκι ηρωϊνης.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο δράστης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
• Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στη Μεσογγή του Δήμου Μελιτειέων, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός για παράβαση του νόμου “περί ναρκωτικών”.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που έγινε, στο αυτοκίνητο των ανωτέρω δραστών, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ανευρέθη μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Αχιλλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: