Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις Στέφανου Γκίκα για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά:

Ο Στέφανος Γκίκας αμέσως μετά τις δηλώσεις αποδοχής του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών από την κα Ντόρα Μπακογιάννη και τις επινίκιες δηλώσεις του νέου Αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις προς τα ΜΜΕ:
«Επιθυμώ να συγχαρώ από βάθους καρδίας το νέο μας Αρχηγό Αντώνη Σαμαρά για την μεγάλη επιτυχία του. Όπως από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας είχα επισημάνει, αυτό που ενδιαφέρει όλα τα στελέχη αλλά και τη βάση του κόμματος είναι την επόμενη μέρα όλοι ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά για την αναγέννηση της παράταξης και του κόμματος. Ενός κόμματος που θα είναι πολυσυλλεκτικό, σύγχρονο, θα εκφράζει όλες τις τάσεις, θα αποτελεί μία αξιόπιστη Αξιωματική Αντιπολίτευση, θα παράγει ουσιαστική πολιτική και θα γίνει και πάλι ελκυστικό στους πολίτες.
Σ΄αυτή την προσπάθεια και στο κάλεσμα που μας απηύθυνε ο νέος μας Πρόεδρος, για συμμετοχή και συστράτευση, ώστε να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία την πολύ μεγάλη, σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά Παράταξη, δηλώνω παρών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: