Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Παράσταση διαμαρτυρίας ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Νομάρχη


Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα στη Νομαρχία ξενοδοχοϋπάλληλοι που έχουν να λάβουν σημαντικά ποσά από τα δεδουλευμένα μηνών.
Ο Νομάρχης έγινε δέκτης της κραυγής αγωνίας και αγανάκτησης για την μεταχείριση που υφίστανται από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται και δήλωσε την συμπαράσταση και στήριξη στα δίκαια αιτήματά τους.
Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης αμέσως μετά ο Νομάρχης ανέφερε:
"Άκουσα την κραυγή αγωνίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, καθώς είναι φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, και το χειρότερο, δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Τους είπα το αυτονόητο. Δήλωσα την αμέριστη ηθική και πολιτική στήριξη στα δίκαια και εύλογα αιτήματά τους και ανέλαβα τη δέσμευση να κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Να αξιοποιήσω, τις όποιες δυνατότητές μου για να επιτύχουμε το καλύτερο για τη σοβαρή αυτή υπόθεση με τις μεγάλες κοινωνικές συνέπειες.
Η υπόθεση αφορά πολλές εκατοντάδες ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε πάνω από δέκα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Το πρόβλημα έχει διαστάσεις εκρηκτικές.
Νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει όλα τα πολιτικά όργανα του νομού, ως ένα μείζονος σημασίας πολιτικό και κοινωνικό θέμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: