Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ν. Δένδιας για το σχέδιο αντιεκληματικής πολιτικής

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Κερκύρας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με το σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής που παρουσίασε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ.Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής που παρουσίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα κριθεί στην πράξη. Αυτό που χρειάζεται καταρχήν είναι να υπάρξει σταθερή βούληση για την πάταξη της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας. Ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης θα μας βρει συμπαραστάτες όπου απαιτείται, αλλά και πολέμιους εάν επιχειρήσει να κάνει επικοινωνιακή πολιτική με μεγάλα λόγια, χωρίς πρακτικό αντίκρισμα.
Όσον αφορά τα εξειδικευμένα μέτρα, η πραγματικότητα απαιτεί άμεσα υλοποιήσιμες και εφαρμόσιμες ενέργειες. Όπως αποδεικνύεται από την ειδησεογραφία των τελευταίων μηνών, η εγκληματικότητα σαρώνει. Έργα χρειάζονται συνεπώς και από αυτά θα κριθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως και η κυβέρνηση στο σύνολό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: