Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη ήττα για τον ΑΟΚ 2-1 στη Ρόδο

Την πρώτη ήττα του για τη φετινή σαιζόν γνώρισε ο ΑΟ Κέρκυρα, μετά από 11 αήτητους αγώνες.
ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΜΕΘΥΜΑΚΗ(corfupress.com)
Η ομάδα του Μπαμπη Τεννέ, φάνηκε επηρεασμένη από τις αρκετές απουσίες βασικών παικτών και ηττήθηκε στο πρώτο χρονικά ματς της 12ης αγωνιστικής με 2-1 στη Ρόδο, από την τοπική ομάδα. Έτσι, μετά το πρώτο τέταρτο της συνάντησης που οι «Φαίακες» μπήκαν με τον αέρα του φαβορί και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Λουρένσο και τον Τσίγκα, στη συνέχεια βρέθηκαν στο καναβάτσο από τους γηπεδούχους που μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχαν αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων.
Α΄ μέρος: Πρωταγωνιστής ο Λάζετιτς
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Ρόδο σε αυτή τη συνάντηση ήταν ο Σέρβος επιθετικός Λάζετιτς.
Αρχικά, στο29΄ μετά από όμορφη προσποίηση στους αμυντικούς της Κέρκυρας, έπιασε το δυνατό σουτ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του με κοντινό σουτ.
Β΄ μέρος: Τον πρώτο λόγο… η βροχή
Στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η δυνατή βροχή, που δεν επέτρεψε στους 22 ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουν ιδιαίτερες ευκαιρίες.
Ωστόσο, στο 82΄ ο Φλαβίνιο με κεφαλιά μείωσε για τον ΑΟΚ σε 2-1 δίνοντας άλλο χρώμα στη μορφή του αγώνα, αλλά μέχρι εκεί, αφού στη συνέχεια και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τίποτα δεν άλλαξε ως προς τον νικητή με την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα να πανηγυρίζει για τη μεγάλη νίκη και τους «Φαίακες» να φεύγουν για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.
Ρόδος (Tζαναβάρας): Παναγιωτόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Δανάς, Πρίπου, Μπιμπίρης, Γ. Καντιμοίρης (78’ Μαλλιάκας), Ζιλβάν (91’ Καφαντάρης), Οξύζογλου ( 90’ Αθανασίου), Βεργώνης, Λάζετιτς, Ιράλα.
Κέρκυρα (Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου, Κοντοδήμος, Ρεπερνέ, Γιαννιτσανάκης (46’ Μουστόγιαννης), Φλαβίνιο, Λαμπρόπουλος, Τσίγκας, Πελαγίας (46’ Σίλβα Μάτος), Γκουστάβο, Λουρένσο (56’ Νικολόπουλος).
Διαιτητής: Γκιόλιας (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουτσογιάννος (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Καντιμοίρης Γ., Λάζετιτς – Νικολόπουλος, Αποστολίδης
Β΄ εθνικη - βαθμολογία
1. ΑΟ Κέρκυρα 27
2. Εθνικός Αστέρας 21
3. Εθνικός 21
4. Δόξα Δράμας 19
5. Ολυμπιακός Βόλου 17
6. Ηλιούπολη 16
7. ΟΦΗ 16
8. Παναιτωλικός 16
9. Πανσερραϊκός 16
10. Πιερικός 15
11. Αναγέννηση Καρδίτσας 14
12. Ρόδος 13
13. Θρασύβουλος 12
14. Διαγόρας 11
15. Ιωνικός 10
16. Αγροτικός Αστέρας 10
17. Καλαμάτα 8
18. Αιγάλεω 3
*Ολυμπιακός Βόλου και Αιγάλεω έχουν από ένα αγώνα λιγότερο.
**Ρόδος και ΑΟ Κέρκυρα έχουν από ένα αγώνα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: