Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Επίσκεψη Ασκούνη στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της εξόρμησης του ΠΑΣΟΚ


Στα πλαίσια της πανελλαδικής εξόρμησης του ΠΑΣΟΚ για την προώθηση των οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου, στην Κέρκυρα βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Ασκούνης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος Καλλιθέας.
Ο κ. Ασκούνης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Κέρκυρας αλλά και της Αυτοδιοίκησης.
Εν τω μεταξύ, σε δήλωσή του ο γραμματέας της Νομαρχιακής του κόμματος, Μάκης Μπούκας, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ελληνική οικονομία και τις πιέσεις που δέχεται η χώρα μας, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης, αλλά ανατροπών για λύση της χρόνιας παρακμής της κοινωνίας μας σε πολλά επίπεδα της λειτουργίας του κράτους: «Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρο πρόβλημα αξιοπιστίας που απέκτησε η χώρα από την προηγούμενη κυβέρνηση: Ζητάμε από όλους να υπάρξει υπομονή για να αξιολογηθούν στην πράξη οι πολιτικές μας που χτυπούν χρόνιες ασθένειες και όχι τα συμπτώματά τους.
Από την άλλη δεν μπορούμε να αφήσουμε απαρατήρητη και ασχολίαστη την επίθεση που δέχεται η χώρα μας στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ιδιαίτερα από ιδιωτικούς χρηματοπιστωτικούς διεθνείς οίκους που έχουν σκοπό την άγρια κερδοσκοπία προς όφελος των πελατών τους και φυσικά σε βάρος της χώρας μας. Είναι ακριβώς οι ίδιοι που όχι μόνο δεν προέβλεψαν την μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική απάτη του αιώνα, αλλά την περιέθαλψαν», ανέφερε ο κ. Μπούκας.
Πηγή:ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: