Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δήμος Αχιλλείων: Βραβεύτηκαν οι εισαχθέντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ


Ο Δήμος Αχιλλείων, για μια ακόμη χρονιά, βράβευσε στο Ανάκτορο του Αχιλλείου, τους εισαχθέντες φέτος στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, μαθητές δημότες και κατοίκους του Δήμου.
Στους τρεις πρώτους από τους επιτυχόντες με βάση το βαθμό πρόσβασης (Καρύδης Θρασύβουλος με βαθμό 19,67, Αλέξης Γεώργιος με βαθμό 19,23, Παναρέτου Μαρία με βαθμό 18,98) απονεμήθηκε και χρηματικό βραβείο.
Την τελετή άνοιξε συναυλία της παιδικής Χορωδίας και της μαθητικής μπάντας της Φιλαρμονικής Γαστουρίου υπό τη διεύθυνση των μαέστρων Σταματίνας Καρύδη και Σπύρου Κασταμονίτη αντίστοιχα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κέρκυρας Ν.Δένδιας και Χαρ. Χαραλάμπους και ο Αντινομάρχης Μάκης Σκορδίλης οι οποίοι και συνεχάρησαν τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους και τους γονείς για τη συμβολή τους.
Ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Καρύδης στο χαιρετισμό του δήλωσε πως ο έπαινος του Δήμου αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών και τους συμβούλευσε το πτυχίο τους να αποτελέσει εργαλείο για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και ο χαιρετισμός του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Παν. Σουπιώνη ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε απ΄ τα νέα παιδιά να συνεχίσουν δυναμικά να διεκδικούν τον κόσμο που ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: