Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Νομάρχη με τη νέα Γ.Γ. της ΠΙΝ


Tην πρώτη συνάντηση με τη νέα Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου είχε σήμερα το πρωί ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος.
Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Νομάρχης την καλωσόρισε στην Κέρκυρα και της ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της.
Πέραν των εθιμοτυπικών θεμάτων, συζήτησαν και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της Περιφέρειας, τις εκκρεμότητες γύρω από τα έργα του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης που μεταφέρονται στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ), τα νεοενταγμένα έργα στο ΕΣΠΑ που περιμένουν τη χρηματοδότηση και εντολή δημοπράτησης, τη λειτουργία της Εταιρείας Τουρισμού Ιόνιων Νησιών, τα θέματα της τουριστικής προβολής καθώς επίσης και τα μεγάλα εκκρεμή περιβαλλοντικά ζητήματα με πρώτο τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Τεμπλόνι. Νομάρχης και Γενική Γραμματέας δεσμεύτηκαν να έχουν τακτική συνεργασία για την προώθηση όλων των θεμάτων αρμοδιότητάς τους και ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με έργα και δράσεις του ΕΣΠΑ για το οποίο η Γενική Γραμματέας σημείωσε πως είναι κυβερνητική απόφαση να ανοίξει η διαδικασία υλοποίησής του από τον ερχόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: