Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΚΕ...μαινόμενο κατά Καλούδη

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα του τοπικου ΚΚΕ και του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Καλούδη. Με αφορμή χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του κ.Καλούδη, η Ν.Ε. του ΚΚΕ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την κάτωθι ανακοίνωση:

Χθες το βράδυ, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Γ. Καλούδης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έκανε φθηνό και άθλιο αντικομμουνισμό χωρίς επιχειρήματα αλλά με χαρακτηρισμούς και λάσπη κατά του ΚΚΕ και του βουλευτή του κ. Μπάμπη Χαραλάμπους.
Ο κ. Καλούδης ξεκίνησε τον αντικομμουνισμό από τον περασμένο Φλεβάρη, τις ημέρες διεξαγωγής του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Τότε έδινε εξετάσεις στο ΠΑΣΟΚ, ίσως και αλλού, για να είναι υποψήφιος βουλευτής. Σήμερα που δίνει εξετάσεις; Ανάλογη φρασεολογία και αντικομμουνισμό κάνουν τα πιο ακραία και αντιδραστικά κέντρα στην χώρα μας, την Ευρώπη και τον κόσμο.
Έκανε φθηνό ψευτοπατριωτισμό λέγοντας για τον Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Χαραλάμπους ότι είναι «εκ Κύπρου ορμώμενος».
Έκανε συνέχεια αναφορές στον Στάλιν, στο σταλινικό ΚΚΕ και τον σταλινικό Χαραλάμπους. Ο Στάλιν ήταν ηγέτης μίας εκ των μεγαλύτερων δυνάμεων του κόσμου για σχεδόν 30 χρόνια. Έφυγε από τη ζωή σχεδόν πριν 60 χρόνια και θα κριθεί από την Ιστορία την πραγματική, την αληθινή. Όχι από την Ιστορία που θέλουν να γράψουν οι μυστικές υπηρεσίες του καπιταλισμού την οποία και αναμασά ο κ. Καλούδης.

Αποκάλεσε το ΚΚΕ αδελφάκι με τη Ν.Δ. Έχει κάποιο επιχείρημα για να υποστηρίξει πολιτικά αυτά που λέει, όπως κοινές θέσεις του ΚΚΕ με τη Ν.Δ.; Κατηγόρησε το ΚΚΕ για προεκλογικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο ή μήπως κρίνει από το κόμμα του και τις γνωστές συμφωνίες του στις τελευταίες Νομαρχιακές Εκλογές;
Το ΚΚΕ έχει πολλά να πει για τα κοινά της πολιτικής ΠΑΣΟΚ – ΝΔ όπως:

1.Από τα 4 νομοσχέδια που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη βουλή, η ΝΔ ψήφισε τα 2
2. Το ΠΑΣΟΚ δεν καταργεί κανέναν αντεργατικό νόμο της ΝΔ, απλά συνεχίζει από εκεί που έμεινε η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: