Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΟΥΝ EΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ



Να εφαρμοστεί ο νόμος σε ότι αφορά τις παράνομες μεταφορές, ζητούν για μια ακόμη φορά οι οδηγοί των φορτηγών δημόσιας χρήσης. Σήμερα, απέκλεισαν για λίγο το κέντρο της πόλης με τα οχήματά τους, ενώ κατέθεσαν υπομνήματα σε Περιφερειάρχη,Νομάρχη και είχαν συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή.

Ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή, δήλωσε ο γραμματέας του συλλόγου φορτηγατζήδων Δ.Χ. κ. Ραρρής.

«Πήραμε υπόσχεση από τον κ. Γιώτη για εντατικοποίηση των ελέγχων με την συνδρομή τροχαίας και ΟΕΠΤΑ. Μας είπε ότι θα γίνει συνάντηση και με τους διοικητές τμημάτων σε νότο-βορρά. Ελπίζουμε να ΄χουμε αποτελέσματα, αλλιώς θα βρεθούμε ξανά στους δρόμους. Τα προβλήματα μας είναι τεράστια.Τα οικονομικά αδιέξοδα πολλά, ζητάμε επιτέλους λύση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά την απόφαση της Γ.Σ., οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ. δίνουν περιθώριο δέκα ημερών και στη συνέχεια θα πράξουν αναλόγως.

Εντατικοποίηση ελέγχων

Εντολές για συστηματικούς ελέγχους, θα δώσει ο αστυνομικός διευθυντής Θ. Γιώτης. Απευθυνόμενος στους φορτηγατζήδες τόνισε ότι, έχουν απόλυτο δίκιο και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει από το νομάρχη πιο συχνή παρέμβαση των μικτών κλιμακίων ελέγχου. Οταν υπάρχουν περιστατικά μεμονωμένα ζήτησε να καταγγέλονται, για να παρεμβαίνει η ΕΛΑΣ.

Στο ίδιο πνεύμα και ο διοικητής τροχαίας κ. Σταυρόπουλος που ζήτησε να καταγγέλονται οι παραβάσεις και επεσήμανε ότι η επιβολή του νόμου σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αυστηρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: