Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και επίθεση σε δικηγόρο


Πλούσιο και πάλι το Αστυνομικό δελτίο καθώς τις τελευταίες ώρες άνδρες της ΕΛΑΣ επενέβησαν σε περιστατικά απόπειρας κλοπής, κατοχής ναρκωτικών και επίθεσης σε κερκυραίο δικηγόρο από αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Ασφάλειας Δημ.Μπινιέρη (φωτο) στις 29/3 μια 26χρονη Ελληνίδα, κατά την επίσκεψή της σε 30χρονο κρατούμενο (είχε συλληφθεί για κλοπές) στα κρατητήρια της υπηρεσίας, συνελήφθη να έχει κρύψει μέσα σε ψωμί ένα φιξάκι ηρωίνης και δύο δισκία Hipnosedon. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν δεκατρία βαμβάκια εμποτισμένα με ηρωίνη.
Και οι δύο συλληφθέντες παρακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών. Οι κατηγορίες που βαραίνουν την 26χρονη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επίθεση σε δικηγόρο

Επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Γαρίτσας, κερκυραίος δικηγόρος όταν όταν δύο αλλοδαποί και με την χρήση βίας, απέσπασαν από τα χέρια του την τσάντα του η οποία περιείχε ένα ακριβό ρολόι, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Αμέσως το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία και μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Απόπειρα κλοπής

Στις 28/3 συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κερκύρας ένας 33χρονος ντόπιος, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής οχήματος.Ο δράστης αποπειράθηκε έσπασε με πέτρα το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού, ωστόσο άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ύστερα από εντολή του Κέντρου Αμέσου Δράσεως (100), το οποίο ειδοποιήθηκε από περαστικούς, τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: