Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στο σεμινάριο διαχείρισης κρίσης του ΠΑΣΟΚ η Γ.Γ. της ΠΙΝ


Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Βασιλική Αλεξανδρίδου μετείχε στο σεμινάριο του ινστιτούτου επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ, με θέμα τη διαχείριση κρίσεων, υπό τον καθηγητή του αμερικανικού πανεπιστημίου Harvard, κ. Ron Haifetz.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους στην Αθήνα και το παρακολούθησαν, παρόντος και του πρωθυπουργού, κ.Γιώργου Παπανδρέου, Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς και στελέχη της κυβέρνησης ενώ στη διάρκειά του, έγιναν γόνιμες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους διαχείρισης κρίσεων.
Ο κ. Haifetz συζήτησε με τους συμμετέχοντες τρόπους για την καλύτερη συνεργασία και συντονισμό σε καταστάσεις κρίσης και ανέλυσε τη θεωρία του ότι σε τέτοιες περιόδους ένας ηγέτης μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα διότι αναγκάζεται από τις συνθήκες να πάρει μεγαλύτερα ρίσκα.
Στο περιθώριο της συνάντησης η Γενική Γραμματέας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: