Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ν.Δένδιας: «Εψαχναν 6 μήνες να διορίσουν κομματικό στέλεχος στο Nοσοκομείο;»


Δυσμενώς σχολίασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Δένδιας, την τοποθέτηση του Κ. Γρηγορόπουλου στη διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου.

Οπως είπε, πρόκειται για ένα καθαρά κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η τοποθέτησή του αποτελεί στην ουσία εμπαιγμό της κερκυραικής κοινωνίας, όταν υποτίθεται ότι επί ένα 6μηνο σύγκριναν βιογραφικά.

Αντίθετα ο βουλευτής αναφέρθηκε ευμενώς στον διορισμό του κ. Αλαμάνου στο ΨΝΚ, εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό επιστήμονα και η τοποθέτησή του είναι απολύτως επιτυχής.

Για Καλλικράτη

Σε αναφορές του για τον Καλλικράτη, ο κ. Δένδιας επέκρινε την κυβέρνηση γιατί, «από τη μία δεν δίνει στη δημοσιότητα το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη και από την άλλη, μιλάει για 370 δήμους σε όλη τη χώρα».

Ο βουλευτής εκτίμησε ότι η κυβέρνηση έχει έτοιμο το χάρτη, αλλά τον κρατά κρυφό.
«Δε συνομιλούν με την ελληνική κοινωνία και τα κόμματα. Απαιτούν εκ των προτέρων συναινέσεις χωρίς διάλογο. Η πιο σοβαρή παράμετρος αυτού του εγχειρήματος είναι οι πόροι και οι αρμοδιότητες, πρέπει να αποσαφηνίσουν τις προθέσεις τους επ΄ αυτού».

Επιδοτήσεις-Εργα


Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις επιδοτήσεις των ελαιοπαραγωγών, τονίζοντας ότι η τωρινή κατάσταση αγγίζει τα όρια του απαράδεκτου.

«Τα χρήματα των επιδοτήσεων είναι απαραίτητα για την κερκυραική αγορά, όχι μόνο για τους αγρότες».

Τέλος υπογράμμισε, ότι έχουν σταματήσει ή καρκινοβατούν όλα τα μεγάλα έργα που ξεκίνησε η Ν.Δ. στην Κέρκυρα, εξέλιξη για την οποία υπάρχει μεγάλη κυβερνητική ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: