Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στα έργα στο νηπιαγωγείο Αγ. Μάρκου ο Νομάρχης



Τις εργασίες κατασκευής του ολοήμερου τριθέσιου Νηπιαγωγείου στον Άγ. Μάρκο του Δήμου Φαιάκων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά σήμερα το πρωί ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Κώστα Λέσση και τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Νικήτα Καραλή, παρουσία του αντιδημάρχου Φαιάκων Γιάννη Δημουλά και του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Μάρκου Χριστόφορου Ζερβού.
Το Νηπιαγωγείο κατασκευάζεται με τη μέθοδο της προκατασκευής από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων (Ο.Σ.Κ.) σε συνεργασία με τη Νομαρχία και το Δήμο Φαιάκων, έχει προϋπολογισμό 922.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου.
Σημειώνεται ότι η Νομαρχία έχει καταθέσει πρόταση στον Ο.Σ.Κ. για την κατασκευή 11 ακόμη Νηπιαγωγείων εκ των οποίων τα πέντε στο Δήμο Κερκυραίων.
Ο Νομάρχης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί επίσης και το Κέντρο Υγείας Αγ. Μάρκου και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας "Κλειώ" που λειτουργούν στην περιοχή καθώς και το μικρό αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Μάρκου στον Ύψο, όπου πρόσφατα η Νομαρχία εκτέλεσε εργασίες αναβάθμισής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: