Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Κάλπες και στην Κέρκυρα για το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ


Στις 18 Απριλίου θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες - αντίστοιχες με εκείνες της εκλογής του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά - που θα ισχύσουν για πρώτη φορά και στη νεολαία.
Μετά την παραίτηση του Κώστα Ιωάννου υπερ του συνυποψηφίου του Βασίλη Φοίβου Αξιώτη, οι υποψήφιοι είναι οι ακόλουθοι τρεις: Βασίλης Φοίβος Αξιώτης, Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατζής.
Στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα συμμετέχουν Έλληνιδες και Έλληνες πολίτες ηλικίας από 16 έως 18 ετών που κατέχουν αστυνομική ταυτότητα ή Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς ή Διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Αιτήσεις διατίθενται από την ΝΟ.Δ.Ε. και η εγγραφή γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας
Η προθεσμία εγγραφών είναι από 22/03 έως 12/04/2010.
Ώρες υποδοχής αιτήσεων καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. , απογεύματα 5:00 μμ έως 9:00 μ.μ. Και το Σάββατο 10:00 έως 2:00 μ.μ.
«Σας περιμένουμε όλους να δώσετε ένα βροντερό παρών για να δείξουμε ότι η Κέρκυρα έχει δύναμη, έχει φωνή και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας»,δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας Ντόρη Σκορδίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: