Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Στα έργα σε Μπούκαρη-Πετριτή ο Νομάρχης


Τα εκτελούμενα έργα αποκατάστασης του δρόμου Μπούκαρη – Πετριτή, που κόπηκε κατά την περίοδο του χειμώνα, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την περασμένη Παρασκευή ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Νικήτα Καραλή και την επιβλέπουσα μηχανικό Μίλκα Αργυρού.

Τα έργα αποκατάστασης εκτελούνται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, καθώς ευνοούν πλέον και οι καιρικές συνθήκες, με προοπτική να αποδοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία πριν το καλοκαίρι.

Ο Νομάρχης είχε επίσης την ευκαιρία να δει και τα έργα διαπλάτυνσης του επαρχιακού δρόμου προς Νεοχώρι Λευκίμμης και την βελτίωση του δρόμου κάτω Γαρούνα – Παυλιάνα.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Νομάρχης και οι τεχνικοί της υπηρεσίας επισκέφθηκαν το Νηπιαγωγείο Σιναράδων όπου είδαν το πρόβλημα καθίζησης τμήματος του δαπέδου και ρηγματώσεων σε τοίχους, που προκάλεσαν την εύλογη ανησυχία της εκεί σχολικής κοινότητας. Οι τεχνικοί της υπηρεσίας συνέταξαν έκθεση όπου περιγράφεται το πρόβλημα και τα επιβαλλόμενα βήματα προς επίλυσή του, χωρίς να χρειαστεί μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: