Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Διαφωνίες για τη λειτουργία των πάγκων με τα εποχικά είδη



Το θέμα της παράτασης της λειτουργίας των πάγκων των μικροπωλητών μπροστά από το δημοτικό θέατρο απασχόλησε κατά κύριο λόγο την συνεδρίαση του Δημοτ. Συμβουλίου Κερκυραίων.

Τελικά μετά από διαφωνίες ακόμα και εντός της πλειοψηφούσας παράταξης, καθώς το όργανο είχε στο παρελθόν αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα (μεταφορά των πάγκων στην πλατεία Σαρόκο),αποφασίστηκε να δοθεί μία ακόμα παράταση στη λειτουργία τους έως το Πάσχα.

Χαρακτηριστικές ήταν ωστόσο οι αντιδράσεις των κ.κ. Κουλούρη και Φίλιππα που ζήτησαν να εκτελούνται επιτέλους οι αποφάσεις του Δημ. Συμβουλίου και να μην παρασέρνεται το όργανο πίσω από οποιονδήποτε.

Να μην εξαντλείται η αυστηρότητα σε συγκεκριμένους επαγγελματίες και να εφαρμοστεί ο κανονισμός λειτουργίας της πόλης και γενικότερα η νομοθεσία σε όλες τις περιπτώσεις ζήτησε ο επικεφαλής της ΑΔΗΚ Χ. Μάστορας.

Παράταση στην παράκαμψη αεροδρομίου

Τ ο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων στην προχθεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε την παράταση του έργου«παράκαμψη αεροδρομίου». Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου στην πρόσκληση 21 του Π.Ε.Π. ΙΝ με το έργο «αποκατάσταση θεάτρου φοίνικα» προϋπολογισμού 4,36 εκ ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: