Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μνημόνιο συνεργασίας με το Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο


Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου υπεγράφη σήμερα από τους προέδρους των Δ.Σ. κ.κ. Χονδρογιάννη και Γραμματίδη.
Η σχετική πρόταση έγινε από το ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο και αφορά συνεργασία σε θέματα τουρισμού και εμπορικών υποθέσεων.
΄΄Γίνεται μια προσπάθεια εξωστρέφειας των κερκυραικών επιχειρήσεων. Μας τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου΄΄ δήλωσε ο κ. Χονδρογιάννης.

Από την πλευρά του ο κ. Γραμματίδης σημείωσε ότι η συγκεκριμένη εργασία στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα στις κερκυραικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με αμερικανικές για να προάγουν τα προιόντα τους και τις υπηρεσίες τους ιδιαίτερα στο χώρο του τουρισμού, σε μια εποχή που η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

Πρόσθεσε ότι, θα πρέπει να δούμε την παρούσα κρίση ως μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε προοπτικές για την ανάπτυξη της περιοχής και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνδράμει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με δράσεις που θα ανακοινώσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: