Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Οικογενειακή τραγωδία στη Γαρίτσα

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα σε σπίτι στην περιοχή της Γαρίτσας, όταν ένας 37χρονος Πολωνός κρεμάστηκε με καλώδιο από το θερμοσίφωνα του σπιτιού του έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Ο 37χρονος είχε προηγουμένως διαπληκτιστεί με 44χρονο Κερκυραίο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των δυό ανήλικων παιδιών του. Ο 44χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Η Ασφάλεια Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες της τραγωδίας, ενώ η σορός του Πολωνού αναμένεται να μεταφερθεί στα Ιωάννινα για τη διενέργεια νεκροψίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Επτά άτομα συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών σε κατοικία στη νότια Κέρκυρα για κατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για 5 άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 25 έως 30 ετών.
Κατά την επιχείρηση διαπιστώθηκε ότι το σπίτι στο οποίο συνελήφθησαν ήταν κέντρο διακίνησης και προμήθειας ναρκωτικών.
Μετά από έρευνα που έγινε κατασχέθηκαν 17 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 40 γραμ., πέντε φιξάκια ηρωίνης, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάναββη, ένα μπουκάλι με υγρή μεθαδώνη, 120 υπνωτικά χάπια, χρηματικό ποσό 5.990 ευρώ και 10 κινητά τηλέφωνα.
Πηγή ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: