Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Νέες απολύσεις σε ξενοδοχεία καταγγέλει το ΚΚΕ


Απολύσεις δύο ακόμα ξενοδοχοϋπάλληλων σε μονάδες του ομίλου Αquis, κατήγγειλε σήμερα, το μέλος της Ν.Ε. του ΚΚΕ Γ. Πιέρρης.Οπως είπε, ο αριθμός των απολύσεων στα ξενοδοχεία του ομίλου, έχει φτάσει στις 10.

Το στέλεχος του ΚΚΕ υποστήρξε ότι θα υπάρξουν και νέες απολύσεις ενώ εκτίμησε ότι, «με την τακτική που ακολουθεί μέχρι τώρα η εν λόγω εταιρεία θίγει άμεσα και τους αυτοαπασχολούμενους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς με το σύστημα του all inclusive που εφαρμόζει σε όλα τα ξενοδοχεία της, στην ουσία κρατάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ του τουρίστα εντός των ξενοδοχείων και έτσι αυγατίζει τα κέρδη της σε βάρος των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού-Επισιτισμού».

Υποστήριξε τέλος ότι, «τα μεγάλα λόγια περί νέων επενδύσεων ή ακόμα και οι τυχόν χορηγίες με την μορφή της «φιλανθρωπίας» μάλλον αποτελούν προσπάθεια να αμβλύνουν συνειδήσεις και να γίνουν αποδεχτοί ως «μεγάλοι δωρητές» της Κερκυραϊκής Κοινωνίας , ενώ είναι σίγουρο ότι το μεγάλο κεφάλαιο όπου εμφανίζεται σαν χορηγός και «δωρητής» το κάνει γιατί από εκεί ελπίζει να βγάλει επιπλέον κέρδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: