Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΕΛΑΗ


Κάλεσμα στους εργαζομένους να συμμετάσχουν μαζικά στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στην πλατεία Σαρόκο, απεύθυνε σήμερα το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Θ.Γουλής.
Μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «η επίθεση της Κυβέρνησης στην εργατική τάξη και τα λαϊκά σώματα είναι συνολική και μόνιμη και αφορά και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα .Θα πρέπει να ανατραπούν τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και να διεκδικήσουν ενωτικά τα σύγχρονα δικαιώματά τους.Την κρίση να την πληρώσει η οικονομική ολιγαρχία ».
Στήριξη σε ξενοδοχουπαλλήλους
Το στέλεχος του ΚΚΕ εκτίμησε ότι υπάρχει σε εξέλιξη, μια συκοφαντική συστηματική επίθεση ενάντια του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του ΠΑΜΕ, καθοδηγούμενη από την εργοδοσία ,τους μεγαλοξενοδόχους και την τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
«Ενός ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι τόσο στριμωχμένο από την ίδια του την αντιλαϊκή πολιτική που κάνει φτηνούς αντιπερισπασμούς. Αντί να απολογηθεί γιατί δεν έχει επιβάλει στην εργοδοσία Γεωργούλη να πληρώσει τα δεδουλευμένα στους ξενοδοχοϋπάλληλους του Ακτή Μεσσογή, θέλει να συκοφαντήσει το Σωματείο. Οι πληροφορίες που θέλουν να απειλείται ο Στ. Πελάης και η σωματική του ακεραιότητα από τραμπουκικούς καθοδηγούμενους κύκλους, εμείς δεν θα τις αφήσουμε έτσι. Όποιος τολμήσει και σηκώσει χέρι σε βάρος των εργαζομένων, θα του κοπεί το χέρι», κατέληξε ο κ. Γουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: