Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των υπογείων κάδων


Ετοιμος να λειτουργήσει καθώς ολοκληρώθηκε η τοποθέτησή του,είναι ο πρώτος από τους τρεις πιλοτικούς υπόγειους κάδους απορριμμάτων, στο πλαίσιο σχετικής δράσης του Δήμου Κερκυραίων.

Ο συγκεκριμένος κάδος, βρίσκεται στην πλατεία της Μητροπολίτου Μεθοδίου και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Α.Κουρή, πρόκειται για έναν καλαίσθητο μηχανισμό που μπορεί να «κρύψει» πέντε τόνους απορριμμάτων. Λειτουργεί με υδραυλικό μηχανισμό, σε συνεργασία με τα συνήθη απορριμματοφόρα, ενώ διαθέτει και αυτόματα μηχανισμό απολύμανσης.

Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση ενός ακόμη υπόγειου κάδου απέναντι από τα ανάκτορα και ενός τρίτου απέναντι από το Επιμελητήριο.

Προσλήψεις 20 εποχικών

Ο αντιδήμαρχος ανακοίνωσε παράλληλα ότι υλοποιείται μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 20 εποχικών εργαζομένων 8μηνης σύμβασης στην υπηρεσία καθαριότητας. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Κερκυραίων στο Μαράσλειο.

Ο κ. Κουρής ευχήθηκε με την συνεργασία και των πολιτών, να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Πάσχα και το καλοκαίρι, στον τομέα της καθαριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: