Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Καλούδης: ΚΚΕ και Χαραλάμπους βλάπτουν τα συμφέροντα των αγροτών

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Καλούδης, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., 2ο επιλαχών βουλευτής Κέρκυρας, για να ενημερωθεί με βάσει τα επίσημα έγγραφα για το θέμα της ψηφιοποίησης των ελαιοκτημάτων και της επιδότησης των αγροτών μας .
Μετά την παράδοση σε αυτόν εγγράφων έκανε την εξής δήλωση:
''Επιμένω στην αρχική μου δήλωση, πριν από ένα μήνα, να δοθεί παράταση στην ψηφιοποίηση των ελαιοκτημάτων της Κέρκυρας.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της Κέρκυρας ψηφιοποίησε το 20 % των ελαιοκτημάτων στον δύσβατο Βορρά που αποτελεί πλέον Κτηματολόγιο και ελέγχτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μία έντιμη καταγραφή ταυτόχρονα και οδηγό για όλη την Ελλάδα.
Είναι λάθος που η ΠΑΣΕΓΕΣ ανέθεσε την ψηφιοποίηση του υπολοίπου 80 % στην Ένωση Αγρινίου, οφείλει να την ξαναδώσει πίσω στην ΕΑΣΚ, διότι στηρίζοντας στην Ένωση Κέρκυρας στηρίζουμε τους αγρότες της Κέρκυρας.
Το ΚΚΕ και ο κομουνιστής βουλευτής Χαράλαμπος Χαραλάμπους κάλεσαν τους αγρότες να μην εισπράξουν το υπόλοιπο της επιδότησης δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Κέρκυρας ούτε για το καλό των αγροτών παρά μόνο για το δικό τους στενό κομματικό συμφέρον για να υπάρχει αναταραχή και να ωφεληθούν αυτοί σε βάρος του λαού, βλάπτοντας έτσι την Κέρκυρα και τους Κερκυραίους αγρότες.
Το πόσο αδικημένη είναι η Κέρκυρα, διαχρονικά, με ρίζες στο παρελθόν, φαίνεται και απ’ το γεγονός ότι ενώ οι επιδοτήσεις για όλη την Ελλάδα είναι δύο δισεκατομμύρια οχτακόσια εκατομμύρια (2.800.000.000) Ευρώ στην Κέρκυρα δίνονται μόνο 15.000.000 εκατομμύρια ευρώ τα οποία αποτελούν το 0,54 % του συνόλου της επιδότησης που εισπράττει και διανείμει η Ελλάδα.
Ζητώ από την Ένωση να προχωρήσει σε συσκευαστήριο - τυποποιητήριο ελαιόλαδου που θα οφελήσει τους αγρότες, την Κέρκυρα, τον Τουρισμό μας και την Ελλάδα''!

Δεν υπάρχουν σχόλια: