Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ν.Δένδιας: Διαψεύδονται όσοι μας καταλογίζουν αδιαφορία για τα φράγματα

Η με ημερομηνία 28/1/2010 απάντησή του αρμόδιου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην ερώτηση στη Βουλή του Νίκου Δένδια για το έργο των φραγμάτων επιβεβαιώνει απόλυτα όσα ο πρώην Υπουργός έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη για το θέμα.
Αυτό τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του πρώην υπουργού.
Ειδικότερα, στη σχετική απάντησή του ο αρμόδιος Υφυπουργός δεσμεύεται για την έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης του έργου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2010. Η εξέλιξη αυτή, όπως προκύπτει από την συγκεκριμένη απάντηση, επιβεβαιώνει την προ δεκαμήνου ένταξη του έργου σε Συλλογική Απόφαση Έργων (ΣΑΕ) που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και, συνακόλουθα, την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και δρομολογημένη υλοποίησή του από την από έτους υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησής του από τον πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά.
Επισημαίνεται ότι και η ανακοίνωση της κας Γκερέκου με ημερομηνία 29/1/2010 επιβεβαιώνει επίσης απόλυτα όσα ο Νίκος Δένδιας έχει δηλώσει για το έργο των φραγμάτων.
Διαψεύδονται έτσι όλοι όσοι προσπάθησαν να καταλογίσουν αδιαφορία στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το έργο, καταλήγει ο κ. Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: