Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Σύσκεψη για το Πρεβεντόριο

Σύσκεψη υπό την προεδρία του Νομάρχη Κέρκυρας Στέφανου Πουλημένου με θέμα την ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. του έργου αποκατάστασης του Πρεβεντορίου στο Πέραμα για τη λειτουργία του ως Κέντρου Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30 το πρωί στη Νομαρχία.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Αντινομάρχης Χρήστος Σκούρτης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και Διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Στάθης Κουλουρίδης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας στο Ν.Σ. Σπύρος Σαμοίλης, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ) και Δημοτικός Σύμβουλος Κερκυραίων Σπύρος Ζουμπουλίδης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ανδρέας Σκούμπουρας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, Κέρκυρας Ιώ Μπούα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Κέρκυρας Γιάννης Κεφαλωνίτης και η Πρόεδρος του Κερκυραϊκού Συλλόγου Μεσογειακής Αναιμίας Αμαλία Αυγερινού.
Σημειώνεται ότι το έργο είχε προωθηθεί για την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΔΥΠΕ ο Σπύρος Σπύρου και στη συνέχεια την υπόθεση χειρίζεται η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εδρεύει στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: