Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Τους βραβευθέντες κερκυραίους στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής που έγινε στο ERFURT της Γερμανίας από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2008 συνεχάρη ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Restaurant Μουρμούρης προχθές το βράδυ.

Ο Νομάρχης συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη Τουρισμού Χρήστο Σκούρτη συνεχάρη την πενταμελή ομάδα του Restaurant Μουρμούρης η οποία απέσπασε την 4η θέση στην κατηγορία regional team και βραβεύτηκε με έπαινο καθώς και τον Θωμά Λάμπουρα ο οποίος εκπροσωπώντας τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στην διοργάνωση απέσπασε την 4η θέση στο ατομικό.

Η Ολυμπιάδα Μαγειρικής αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό γαστρονομίας στον κόσμο, συμμετέχουν 120 χώρες και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1900 έως και σήμερα.

Στην Ολυμπιάδα η ομάδα του Restaurant Μουρμούρης η οποία αποτελούνταν από τον επικεφαλής αυτής, σεφ, Σπύρο Μουρμούρη και τους Νίκο Παπανικόπουλο, Αριστείδη Δοματά, Λευτέρη Σουλτάτο και Βίκτωρα Γραμμένο πέτυχε μια εξαιρετική διάκριση δεδομένου ότι ήταν η μοναδική συμμετοχή εστιατορίου στην κορυφαία αυτή παγκόσμια διοργάνωση.

Ο Νομάρχης, αφού συνεχάρη τους βραβευθέντες εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για τις διακρίσεις που έλαβαν οι κερκυραίοι μάγειροι, επεσήμανε ότι τέτοιου είδους συμμετοχές και διακρίσεις αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τον τόπο μας και ευχήθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: