Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Ο Γ. ΜΑΜΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΛΑΙΚΗ

Tην έγκριση από την ΠΙΝ για την συμβασιοποίηση του έργου, αναμένει ο Δήμος Κερκυραίων για να ξεκινήσει η παράκαμψη αεροδρομίου. Αυτό υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Γ. Μάμαλος που επανέλαβε, ότι δεν υπάρχει θέμα κυριότητας του χώρου.
Ανέφερε ακόμη ότι τα χρήματα στους δικαιούχους έχουν κατατεθεί, εκτός από την οικογένεια Βεντούρα, που έλαβε ένα μεγάλο ποσό από το ταμείο του δήμου. Για το υπόλοιπο, έχει γίνει συμφωνητικό με την οικογένεια και θα τα πάρει τον Μάιο του 2009. “Όπως λένε οι νομικοί σύμβουλοι είμαστε οι κάτοχοι της γής για να γίνει η παράκαμψη” τόνισε ο αντιδήμαρχος.
Λαική
Σε ερώτημα για την πορεία του έργου της Λαικής, ο κ. Μάμαλος, σημείωσε πως ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση από τα ρολά και τα ηλεκτρολογικά. Απομένουν τα πλακάκια τοίχου και δαπέδου και η διάστρωση του εξωτερικού χώρου.
“Υποβάλαμε ό,τι μας ζήτησε η αρχαιολογία για να δούμε τι θα γίνει με το εύρημα. Απο τον Ιούλιο ακόμα ο φάκελος δεν έχει φτάσει στο ΚΑΣ. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα στην σύνδεση της αποχέτευσης. Πιστεύουμε ότι στις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η τελευταία φάση. Όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα με την οποία θα πάρουμε το συμπληρωματικό δάνειο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: