Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Γ.Ε.Ν.



Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νομάρχη Κέρκυρας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης εργασίας με τον Αλβανό ομόλογό του.
Ο Αρχηγός του ΓΕΝ αντάλλαξε με το Νομάρχη σκέψεις για τη γεωπολιτική θέση της Κέρκυρας, τις διασυνοριακές σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας και τη ναυτική παράδοση του τόπου.
Ο Νομάρχης δώρισε στον Αρχηγό του ΓΕΝ ένα ιστορικο-φωτογραφικό άλμπουμ για το νησί μας και αυτός ανταπέδωσε με αναμνηστική πλακέτα με το θυρεό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού .

Επίσκεψη και στον περιφερειάρχη


Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Π.Ν Γιώργος Καραμαλίκης. πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη και στον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ Σωτήρη Βόσδου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η αξιοποίηση των φάρων των Ιονίων Νήσων. Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ πρόσφερε στον κ. Καραμαλίκη το σήμα και το Λεύκωμα της Περιφέρειας Ιονίων ενώ ο ΑΓΕΝ με την σειρά του πρόσφερε στον κ. Βόσδου τον θυρεό του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: