Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ Η ΕΛΕΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ

Με πρωτοβουλία της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Αχιλλείων του ΠΑΣΟΚ έρχεται στην Κέρκυρα ο Κ. Σκανδαλίδης όπως διευκρίνησε σήμερα, ο γραμματέας της Οργάνωσης, Σπ. Πουλής.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, επεσήμανε ότι επισκέφθηκε προσωπικά εδώ και καιρό τον κ. Παναγιωτακόπουλο, υπεύθυνο κινητοποιήσεων στη Χαριλάου Τρικούπη και είχε λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα ερχόταν στο νησί ο κ. Σκανδαλίδης, ως κύριος ομιλητής στη Συνεστίαση της Τ.Ο. το βράδυ του Σαββάτου στον «Τρύπα» στις Κοινοπιάστες.
“Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Οργάνωση του Δήμου Αχιλλείων που θα έχουμε το διήμερο αυτό στην Κέρκυρα τον Κώστα Σκανδαλίδη σε μια κινητοποίηση ενημέρωσης και συζήτηση για τα πολιτικά δρώμενα αυτή τη στιγμή.
Η έλευση Σκανδαλίδη και μάλιστα για εκδήλωση τοπικής οργάνωσης, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ, δεν διακατέχεται από καμία αλαζονεία.
Θέλει να είναι κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του».
Για την “προαναγγελία” της Ν.Ε.
Από την άλλη, ερωτηθείς να σχολιάσει την προχθεσινή προαναγγελία της έλευσης Σκανδαλίδη από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι δεν τον προβληματίζει αφού είναι ξεκάθαρο ότι «η πρόσκληση έγινε από την Τ.Ο. Αχιλλείων η οποία σε συνεργασία με τη Ν.Ε. κάνει ότι καλύτερο για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας.
Η Ν.Ε. έδωσε απλά το πρόγραμμα του κ. Σκανδαλίδη στην Κέρκυρα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το κοινό καλό
” κατέληξε ο κ. Πουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: