Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1 ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Κέρκυρα, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει από τον Πιερικό, επιβλήθηκε 2-1 στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής και βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Ένταση στο ματς, αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Παντέλης.

Οι Μακεδόνες αιφνιδίασαν τον ΑΟΚ στο 15' όταν μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Πάες, η μπάλα έφτασε στον Ριμπέιρο που από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του τερματοφύλακα Συμεωνίδη.

Οι νησιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποια καλά διαστήματα, όμως σε γενικές γραμμές δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν τους Κατερινιώτες, που με σωστή αμυντική λειτουργία κρατούσαν μακριά από την εστία τους τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ωστόσο, στο 59' οι νησιώτες αξιοποίησαν μία «στημένη» φάση και έφτασαν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, ο Ρεπερνέ εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαννιτσανάκης με καρφωτή κεφαλιά, έφερε το ματς στα ίσα.

Λίγο αργότερα με μία ακόμη «στημένη» φάση οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 71', όταν ο Ρεπερνέ με φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου για δεύτερη φορά και στη διάρκεια των έντονων πανηγυρισμών δημιουργήθηκε ένταση με συνέπεια την αποβολή από τον πάγκο της Κέρκυρας του προπονητή Νίκου Παντέλη.

Πάντως, οι γηπεδούχοι κράτησαν το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα και πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα ματς.
novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: