Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Η Κέρκυρα απέκλεισε τον Λεβαδειακό στα πέναλτι



Οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας πανηγυρίζουν... Η Κέρκυρα έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τη Βέροια, που απέκλεισε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα τον Λεβαδειακό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Οι νησιώτες πέρασαν στα πέναλτι, καθώς επιβλήθηκαν 4-2, ενώ το ματς στην κανονική διάρκεια και στην παράταση έληξε 0-0.

To παιχνίδι στην κανονική διάρκειά του δεν ήταν καλό και οι ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Η Κέρκυρα... πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε τους Βοιωτούς, αγγίζοντας το γκολ στο 65΄με τον Σμαρτ, ωστόσο στο ενενηντάλεπτο το ματς έμεινε στο 0-0.

Στην παράταση, η Κέρκυρα έμεινε από το 103' με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Μακρηδημήτρη και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ούτε στο εξτρά ημίωρο και έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η ομάδα του Νίκου Παντελή ήταν πιο ψύχραιμη και έφτασε στην πρόκριση.

Η σειρά των πέναλτι: Μπούσι, απόκρουση Αποστολίδη, Κολοτούρος 1-0, Εμεράν άουτ, Τσεμπερίδης 2-0, Γκεοργίεφ 2-1, Ίσραελ Σίλβα 3-1, Ντιμπαλά 3-2, Γκουστάβο 4-2.

novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: