Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Σε απολογισμό για τον ένα χρόνο κοινοβουλευτικής δράσης του προχωρά ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. την Παρασκευή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ν.Σ.
Με την αφορμή αυτή η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνει ότι “το βήμα που έγινε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με την αποδυνάμωση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και την ενίσχυση του ΚΚΕ και την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή πρέπει να συνεχιστεί για την αλλαγή των συσχετισμών στο επίπεδο της εξουσίας”.
Αναφέρει ακόμα και τα εξής:
“Σήμερα που η κρίση του καπιταλισμού τσακίζει κόκαλα, σήμερα που η Ε.Ε. και το κεφάλαιο, ή ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε «κοινωνική συναίνεση» για την διάσωση του κεφαλαίου οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να βάλουν τα κεφάλια μέσα. Πρέπει να αναδείξουν τις πραγματικές ανάγκες, πρέπει να βάλουν τα πραγματικά τους αιτήματα γιατί δεν ευθύνονται αυτοί για την κρίση.
Αυτό που θα κρίνει την πορεία των εξελίξεων και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων, των αγώνων είναι η εργατική - λαϊκή οργάνωση και κινητοποίηση. Ο λαός έχει την δύναμη στα χέρια του και επιβάλλεται να την αξιοποιήσει. Το ΚΚΕ μπορεί να συμβάλει σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: