Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΔΡ. ΔΑΓΚΛΗ: "Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ"-ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ


Επιβεβαιώνονται πανηγυρικά οι εκτιμήσεις αλλά και ο τίτλος της Κ.Σ., στο ρεπορτάζ για το περιορισμένο ενδιαφέρον του τοπικού ΠΑΣΟΚ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη Σκανδαλίδη στην Κέρκυρα. Το μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στο παρελθόν για τη θέση του γραμματέα Ανδρομάχη Δαγκλή σε δηλωσεις της, κατηγόρησε ευθέως την ηγεσία της Νομαρχιακής για “ανυπαρξία, ανικανότητα και αδυναμία να φέρει κόσμο να ακούσει αυτά που έπρεπε να ακούσει από τον Κ. Σκανδαλίδη”.

Το έδειξαν δυστυχώς και οι τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν ήταν ιδιαίτερη η προσέλευση του κοινού στην ομιλία του.
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ενώ γίνεται μια προσπάθεια σ’ ολόκληρη τη χώρα και υπάρχει θετικό κλίμα, στην Κέρκυρα δεν μπορούμε να πείσουμε τον κόσμο και να προχωρήσουμε. Λες και κάποιος ή κάποιοι κύκλοι κρατούν το χώρο μας δέσμιο. Αυτό εξαρτάται από ένα άτομο; Εξαρτάται από πολλά; Εξαρτάται από τη Νομαρχιακή η οποία έδειξε ανυπαρξία, ανικανότητα, αδυναμία να φέρει κόσμο να ακούσει αυτά που έπρεπε να ακούσει από τον σ. Σκανδαλίδη; Είναι σκληρές οι εκφράσεις αλλά πρέπει να τις πω”
τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Δαγκλή.

Δεν ανακάμπτουμε στην Κέρκυρα

Απο την άλλη, επεσήμανε ότι τα παράπονα αυτά δεν εκφράζονται μόνο από την ίδια, αλλά και απο πολλά στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα , τα οποία πολλές φορές δεν καλούνται, όπως δεν κλήθηκαν και στη διευρυμένη Νομαρχιακή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.
“Δεν ειδοποιήθηκα ούτε εγώ ούτε άλλα μέλη της διευρυμένης. Προβληματισμό καταθέτει και ο κόσμος που δεν βλέπει το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο. Δεν ανακάμπτουμε στην Κέρκυρα.
Η Νομαρχιακή πιστεύω ότι δεν κάνει τις πρέπουσες κινήσεις για να διεκδικήσει την ενότητα στο χώρο μας”.


“Γίνεται αγώνας για το πρόγραμμα μας”

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ακόμη πως είναι γενικά αποδεκτό ότι γίνεται ένας αγώνας τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τα πρωτοκλασάτα στελέχη στην Βουλή και την περιφέρεια της χώρας, να μεταλαμπαδεύσουν το πρόγραμμά του ΠΑΣΟΚ και να κάνουν σαφείς τις θέσεις του κινήματος σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και τον πολίτη.
“Ένα από τα θέματα αυτά είναι η εργασία. Δέσμευσή μας είναι η αξιοπρεπής εργασία για όλους, άλλο θέμα είναι η υγεία για να μπορούν όλοι να αισθάνονται ασφάλεια, χωρίς να σκέφτονται το κόστος της περίθαλψης.
Θέλουμε ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα για όλους και προπάντων φολορολική δικαιωσύνη με άμεση στήριξη του εισοδήματος.
Όπως βλέπετε ο σπόρος έχει πέσει στις επαφές που έχει κάνει ο πρόεδρος με τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, οι οποίοι ως κοινωνικές ομάδες είναι έτοιμοι να δεχτούν το πρόγραμμά μας
”, κατέληξε η κ. Δαγκλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: