Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

Στην Κέρκυρα θα βρεθεί το Σάββατο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος πέρσι για την Προεδρία του Κώστας Σκανδαλίδης.
Με την αφορμή αυτή η Ν.Ε. Κέρκυρας του κόμματος έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτων ανακοίνωση:

"Η σημερινή ελληνική κοινωνία βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση- οικονομική και κοινωνική – των τελευταίων δεκαετιών. Με μια Κυβέρνηση η οποία όχι μόνο αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση αλλά είναι και η βασική υπαίτια της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα ελληνικά νοικοκυριά και η ελληνική οικονομία, όλες οι τάξεις της ελληνικής κοινωνίας, οι μικρομεσαίοι και οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι νέοι στρέφουν τις ελπίδες τους στην νέα αλλαγή που μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ με μια αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Το ΠΑΣΟΚ, γνήσιο κομμάτι του ελληνικού λαού, έχει διαμορφώσει και καταθέτει ουσιαστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας σε όλους τους τομείς, σε συνεχή διάλογο και διαβούλευση με την κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, το προσεχές Σάββατο 8 Νοεμβρίου θα έλθει στην Κέρκυρα το κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος και υποψήφιος πέρσι για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο Κ. Σκανδαλίδης θα φτάσει στην Κέρκυρα την Παρασκευή το βράδυ και θα έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή στα γραφεία της οργάνωσης.

Το Σάββατο στις 11.30π.μ. θα δοθεί από τον Κώστα Σκανδαλίδη Συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ στα γραφεία της Νομ. Επιτροπής.

Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση –ομιλία του σ. Σκανδαλίδη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κερκύρας, στην πάνω Πλατεία ενώ το βράδυ, στις 8.30, ο Κ. Σκανδαλίδης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση- συνεστίαση που διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση του Δήμου Αχιλλείων στο κέντρο «Τρύπας» στους Κυνοπιάστες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: