Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Σε περιοδείες ο Στεφ. Γκίκας


Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Στέφανος Γκίκας το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου 2009 περιόδευσε σε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Παρελίων και Αγίου Γεωργίου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και εξήγησε το διακύβευμα αυτών των εκλογών και τη σημασία τους για την πορεία της χώρας μας και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Μεταξύ άλλων ο κ. Γκίκας στις ομιλίες του τόνισε:
«O Kώστας Kαραμανλής δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει νωπή λαϊκή εντολή, αφού με την ανεύθυνη στάση του ΠΑΣΟΚ η χώρα εσύρετο σε μακρά προεκλογική περίοδο με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της χώρας.
Η πλατφόρμα πολιτικής που παρουσίασε ο Κώστας Καραμανλής με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, που είπε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση με τις κατά το δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις. Γι’αυτό το λόγο πρέπει οι Έλληνες πολίτες να τον εμπιστευτούν στις επερχόμενες εκλογές.
Εάν η χώρα μπει σε πορεία παρατεταμένης αστάθειας οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί και μόνο ένας ηγέτης που τον εμπιστεύεται η πλειονότης των Ελλήνων πολιτών μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αναγνωρίζουμε ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις και ότι στην πάλη με τα προβλήματα της καθημερινότητας η Κυβέρνηση θα μπορούσε να τα πήγαινε καλύτερα.
Όσον αφορά την δική μου υποψηφιότητα αυτό που επί 2 χρόνια έπραξα, να είμαι δηλ. δίπλα στον πολίτη και να παλεύω για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του, θα συνεχίσω να το κάνω και στην επόμενη μέρα μετά τις εκλογές που ελπίζω οι πολίτες της Κέρκυρας των Παξών και των Διαπόντιων Νησιών να μου εμπιστευθούν το βουλευτικό αξίωμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: