Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Προεκλογικές δραστηριότητες Στεφ. Γκίκα


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κκ Νεκτάριο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009.
O κ. Γκίκας συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το νέο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο αποτελεί κόσμημα για την πόλη της Κέρκυρας καθώς και για το Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς.
Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Γκίκα για τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως μας και το θεάρεστο έργο το οποίο επιτελεί.
Εξάλλου συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην κερκυραϊκή ύπαιθρο ο κ. Γκίκας επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αχιλλείων.
Στις ομιλίες του κάλεσε τους πολίτες να είναι συμμέτοχοι στην εκλογική διαδικασία της 4ης Οκτωβρίου, να μην χαθεί ούτε μία ψήφος, αφού το διακύβευμα των εκλογών είναι τεράστιο.
Αναλύοντας το έργο που έγινε στην Κέρκυρα τα τελευταία 5,5 χρόνια και αναφερόμενος στο Νέο Νοσοκομείο ο κ. Γκίκας αναγνώρισε και την προσφορά τόσο των πρ. Βουλευτών Σπύρου Σπύρου και Νίκου Γεωργιάδη όσο και των αρμοδίων θεσμικών φορέων.
Επίσης πληροφόρησε τους πολίτες του Δήμου Αχιλλείων, ότι σημαντικά κονδύλια για την ανακατασκευή των κτιρίων των Φιλαρμονικών Γαστουρίου και Κυνοπιαστών εξασφαλίσθηκαν μέσω ΕΣΠΑ.
Διευκρίνισε επίσης, ότι ο νέος οδικός άξονας Τρία Γεφύρια – Ποντή είναι προγραμματισμένος για το ΕΣΠΑ σε αντίθεση με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που μιλά για βελτίωση του ήδη υπάρχοντος και όχι νέα χάραξη.
Τέλος, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Δευτέρας ο κ. Γκίκας επισκέφθηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κερκυραίων και μίλησε στους εργαζομένους, οι οποίοι του μετέφεραν τις ανησυχίες τους για το εργασιακό τους μέλλον, τις συνθήκες εργασίας, το πρόβλημα της έλλειψης του προσωπικού κλπ.
Ο κ. Γκίκας διαβεβαίωσε τους εργαζομένους, ότι ως Βουλευτής θα προωθήσει τα αιτήματά τους τόσο στο τοπικό όσο και στο κεντρικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: