Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων ο Ν. Δένδιας


Ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κέρκυρας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα 24 Σεπτεμβρίου την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Νομού Κερκύρας όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, ενώ κοινή διαπίστωση ήταν η θετική εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις, γεγονός που αποδόθηκε σε σημαντικό βαθμό στην λειτουργία της Εγνατίας οδού.
Ακολούθως ο κ. Δένδιας δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσω με τον Πρόεδρο Κώστα Μπρετάνο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει σταθεί στο πλευρό της Ομοσπονδίας και είναι αλήθεια ότι ο δραστήριος Πανελλαδικά κ. πρόεδρος έχει πετύχει την επίλυση πολλών θεμάτων που σας απασχολούσαν».
Στη δευτερολογία του σε αναφορά του Προέδρου της Ομοσπονδίας για την ολοκλήρωση του Νέου Νοσοκομείου και το θετικό αντίκτυπο που θα έχει και στον τουρισμό ο Νίκος Δένδιας είπε:
«Ευχαριστώ τον κ. Πρόεδρο για την επισήμανση του που μου δίνει την ευκαιρία να αναφερθώ στην ολοκλήρωση του Νέου Νοσοκομείου. Αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας, ότι αυτό είναι το πρώτο μεγάλο έργο που τελειώνει και γι’ αυτό μπορεί να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις δεδομένης και της προεκλογικής περιόδου, όμως αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα που θα ωφελήσει πολλαπλώς όλους τους Κερκυραίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: