Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη Γκερέκου στο αεροδρόμιο

Τον κρατικό αερολιμένα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ κα Άντζελα Γκερέκου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε από εκπρόσωπους των εργαζόμενων του αεροδρομίου, της ΥΠΑ, αλλά και των Ολυμπιακών Αερογραμμών σχετικά με τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα που αφορούν τη σημερινή λειτουργία αλλά και τη μελλοντική προοπτική του αεροδρομίου.
Μετά το τέλος της συνάντησης, η κα Γκερεκου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Από το 2004 μέχρι σήμερα, οι εκάστοτε υπουργοί της Κυβέρνησης της Ν.Δ. προβαίνουν στη συστηματική απαξίωση του κρατικού αερολιμένα Κέρκυρας, με τελικό στόχο και σκοπό να παραχωρηθεί-ξεπουληθεί με μεγαλύτερη ευκολία, σε ιδιώτες. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν περιορίζεται μόνο στη λογική της συστηματικής απαξίωσης, αλλά επιλέγει να ψεύδεται και να παραπληροφορεί, προσπαθώντας να εμφανίσει το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας ως ζημιογόνο, έστω και αν αυτό παρουσιάζει ετήσια έσοδα που ανέρχονται σε 27 εκατομμύρια ευρώ, τουλάχιστον. Ο κρατικός αερολιμένας Κέρκυρας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα μας αφού με ένα μέσο όρο διακίνησης επιβατών που ανέρχεται σε περίπου 800.000 επιβάτες ανά έτος, συμβάλλει καθοριστικά στην κοινωνική, τουριστική και τελικά οικονομική ανάπτυξη του νομού μας. Για το λόγο αυτό, η πλήρης στελέχωση με κατάλληλο προσωπικό και η αναβάθμιση της λειτουργίας του οφείλει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα.
Κατά τη συνάντηση της με του υπάλληλους των Ολυμπιακών Αερογραμμών η κα Γκερεκου τους γνωστοποίησε την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Γιώργου Παπανδρέου για την αναγκαιότητα συμμετοχής του Δημόσιου στην Ολυμπιακή. Συμμετοχή, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όχι μόνο στα πιθανά μελλοντικά κέρδη, αλλά και στην προσφορά καθολικών υπηρεσιών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: