Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο Στεφ. Γκίκας



Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 η Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση για τους Κερκυραίους Ετεροδημότες του Υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ κ. Στέφανου Γκίκα, όπως ανακοίνωσε το πολιτικό του γραφείο.

"Σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο που το απάρτιζαν αμιγώς Κερκυραίοι Ετεροδημότες, ο κ. Γκίκας παρουσίασε τα βασικά επιτεύγματα της ΝΔ τα 5 τελευταία χρόνια, το διακύβευμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, ανέλυσε τις δύο πολιτικές πλατφόρμες για την έξοδο από την οικονομική κρίση που παρουσίασαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στο πολυποίκιλο έργο της ΝΔ στην Κέρκυρα.
Αναγνώρισε, ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις από ορισμένους κρατικούς Αξιωματούχους, ότι η Κυβέρνηση θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη και παραδέχτηκε, ότι οι πολίτες δυσανασχέτησαν και δικαίως, από περίεργες και αλαζονικές συμπεριφορές.
Τόνισε όμως, ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση που να μπορέσει να παλέψει με αξιοπιστία με τα πολλά προβλήματα, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την οικονομική κρίση, αφού όλα τα άτομα που συνθέτουν την ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου είναι οι ίδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης Σημίτη που καταδίκασε ο ελληνικός το 2004. Υπογράμμισε, ότι το δίλημμα που τίθεται στους πολίτες είναι Λαϊκισμός ή Υπευθυνότητα, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Κάλεσε δε τους πολίτες να είναι συμμέτοχοι στην εκλογική διαδικασία, να πάνε να ψηφίσουν, να καταδικάσουν ή να επιδοκιμάσουν, αλλά πάντα μέσα στο πλαίσιο του κόμματος.
Μιλώντας για την Κέρκυρα, ανέφερε, ότι ως Βουλευτής θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει την σύνδεση Σαγιάδα – Κέρκυρα, ώστε η θαλάσσια συγκοινωνία με την απέναντι ακτή να γίνεται σε 35-40 λεπτά.
Τέλος, απευθυνόμενος σε προσωπικό τόνο προς τους παρευρισκόμενους τόνισε, ότι τήρησε στο έπαρκο την υπόσχεση που έδωσε πριν από 2 χρόνια στον Κερκυραίο πολίτη, να μείνει δίπλα του, μαζί του και μετά τις εκλογές και δεσμεύτηκε, ότι τις 5 Οκτωβρίου ως Βουλευτής πια, θα παραμείνει και πάλι κοντά στον πολίτη, αλλά πιο δυνατός, πιο διεκδικητικός, πιο αποτελεσματικός στην πάλη ενάντια στα προβλήματα του τόπου και των πολιτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: